مراحل یادگیری پایتون: چگونه در 60 روز برنامه‌نویس حرفه‌ای شویم؟

مراحل یادگیری پایتون: چگونه در 60 روز برنامه‌نویس حرفه‌ای شویم؟

مراحل یادگیری پایتون: چگونه در 60 روز برنامه‌نویس حرفه‌ای شویم؟
برنامه نویسی

مراحل یادگیری پایتون: چگونه در 60 روز برنامه‌نویس حرفه‌ای شویم؟

5/5 امتیاز

تقریبا از هر کسی بپرسید بهتر است چه زبان برنامه‌نویسی یاد بگیریم یا آسان‌ترین زبان برنامه‌نویسی چیست؟ 99 درصد مواقع یک جواب می‌گیرید: پایتون! این زبان برنامه‌نویسی که در اوایل دهه 1990 توسط Guido van Rossum توسعه یافت، به‌سرعت به یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی جهان تبدیل شد. پایتون به‌دلیل سادگی در یادگیری و خوانایی کد، بین برنامه‌نویسان تازه‌کار و حتی حرفه‌ای‌ها، طرفداران زیادی پیدا کرده است. از مهندسان نرم‌افزار گرفته تا دانشمندان داده و حتی توسعه‌دهندگان وب، همگی از قدرت و انعطاف‌پذیری این زبان بهره‌مند شده‌اند.

chabokacademy
دوره‌های آموزشی آکادمی چابک
با تخفیف‌های ویژه آکادمی چابک، یادگیری را شروع کنید!

مشاهده دوره‌ها

 

در ادامه می‌خواهیم مراحل یادگیری پایتون در 60 روز را مرور کنیم.

چرا پایتون و چرا 60 روز؟

اولین سوالی که ممکن است به ذهن شما برسد این است: چرا پایتون؟ و چرا یادگیری آن‌را در 60 روز برنامه‌ریزی کنیم؟ پاسخ این است که پایتون یکی از ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای یادگیری است، اما در عین‌حال بسیار قدرتمند و انعطاف‌پذیر. بسیاری از متخصصان فناوری توصیه می‌کنند که اگر تازه‌کار هستید و می‌خواهید به‌سرعت یک زبان برنامه‌نویسی را بیاموزید، پایتون انتخابی عالی است. ساختار ساده و نحوه نگارش خوانای آن، باعث می‌شود که برنامه‌نویسان تازه‌کار بتوانند به‌راحتی به اصول برنامه‌نویسی مسلط شوند.

اما چرا 60 روز؟ اگر به‌دنبال یادگیری سریع و کارآمد هستید، 60 روز زمان مناسبی برای تسلط‌بر اصول اولیه و حتی چند مبحث پیشرفته‌تر است. این بازه زمانی کافی است تا شما نه‌تنها مبانی را بیاموزید، بلکه بتوانید پروژه‌های عملی ایجاد کنید و تجربه کسب کنید. این مدت زمان نسبتا فشرده طراحی شده تا بتوانید در یک دوره متمرکز و منظم، به‌سطح قابل قبولی از دانش برسید.

چرا پایتون و چرا 60 روز؟

اگر به‌دنبال ورود به صنعت فناوری هستید، یا حتی اگر به‌عنوان یک حرفه‌ای می‌خواهید مهارت‌های جدیدی بیاموزید، پایتون یکی از مهارت‌هایی است که می‌تواند شما را در مسیر شغلی‌تان ارتقا دهد. در این مسیر می‌توانید از دوره‌های آموزشی آکادمی چابک نیز بهره‌مند شوید.

دوره‌های آموزشی ما در حوزه‌های مختلف زبان برنامه‌نویسی پایتون، می‌توانند خیلی سریع شما را برای موقعیت‌های شغلی مدنظرتان آماده کنند. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

درآمد برنامه نویسی پایتون در ایران
بخوانید

هفته اول تا دوم؛ استاد مبانی پایتون شوید

برای شروع هر کاری، ابتدا باید مقدماتش را به‌خوبی فرا بگیرید و در مورد پایتون هم همین موضوع صدق می‌کند. در هفته اول و دوم، هدف شما باید تسلط‌بر مبانی پایتون باشد؛ مباحثی که پایه و اساس تمام مهارت‌های پیشرفته‌تر را تشکیل می‌دهند.

در این مدت، تمرکز اصلی باید بر روی درک مقدمات یادگیری پایتون: متغیرها، انواع داده‌ها، شرط‌ها و حلقه‌ها، و همچنین نوشتن توابع و مدیریت خطاها باشد. این مفاهیم به شما کمک می‌کنند تا بتوانید برنامه‌های ساده‌ای بنویسید و اولین گام‌هایتان را در دنیای برنامه‌نویسی پایتون بردارید.

مباحث کلیدی:

  • متغیرها و انواع داده
  • شرط‌ها و حلقه‌ها (if-else ،for و while)
  • توابع
  • مدیریت خطاها

هر روز خود را با تمرین یک مبحث خاص شروع کنید. به‌عنوان مثال، یک روز را به یادگیری متغیرها و انواع داده اختصاص دهید و در روز بعد روی حلقه‌ها تمرکز کنید. درنهایت، یک برنامه ساده مانند یک ماشین‌حساب کوچک بسازید تا مفاهیم را به‌صورت عملی یاد بگیرید. از ابزارهایی مانند VS Code برای کدنویسی استفاده کنید و همیشه به مستندات پایتون مراجعه کنید تا بهترین راه‌حل‌ها را بیابید.

روزهای آخر مراحل یادگیری پایتون: روزهای آماده کردن رزومه!

هفته سوم تا چهارم: مفاهیم کمی پیشرفته‌تر و دم دم‌های اولین پروژه‌ها

در هفته‌های سوم و چهارم مراحل یادگیری پایتون، شما وارد مباحث کمی پیچیده‌تر می‌شوید و به اولین پروژه‌های عملی خود نزدیک خواهید شد. در این مرحله، باید مفاهیم شی‌ءگرایی (OOP) را یاد بگیرید که پایه بسیاری از پروژه‌های بزرگ در پایتون است. علاوه‌بر آن، مدیریت فایل‌ها، لیست‌ها، دیکشنری‌ها و تاپل‌ها از مباحث کلیدی این دوره هستند. یادگیری این مفاهیم به شما کمک می‌کند تا بتوانید داده‌ها را بهتر مدیریت کنید و برنامه‌های کارآمدتری بنویسید.

یکی از بهترین راه‌ها برای تمرین این مفاهیم، ساخت پروژه‌های کوچک است. برای مثال، می‌توانید یک اپلیکیشن مدیریت لیست کارها بنویسید یا یک وب اسکرپر ساده ایجاد کنید که اطلاعاتی را از وب‌سایت‌ها جمع‌آوری کند. این پروژه‌ها نه‌تنها به شما کمک می‌کنند تا مباحث را به‌صورت عملی یاد بگیرید، بلکه اعتمادبه‌نفس شما را نیز افزایش می‌دهند.

هفته پنجم تا ششم: توسعه سایت و آشنایی با دیتابیس

اکنون شما تا حدودی پایتون را بلدید و می‌توانید وارد دنیای توسعه وب و کار با دیتابیس‌ها شوید. در این بخش از مراحل یادگیری پایتون، باید با فریم‌ورک‌های وب مانند Flask و Django آشنا شوید. این فریم‌ورک‌ها به شما امکان می‌دهند تا وب‌سایت‌های کامل و کارآمد ایجاد کنید. همچنین یادگیری SQL و کار با دیتابیس‌ها از دیگر مباحثی است که در این دوره باید فرا بگیرید.

Idle در پایتون چیست؟
بخوانید

در این مرحله می‌توانید یک پروژه کوچک مانند یک سایت ساده برای نمایش لیست شغل‌ها ایجاد کنید و با اتصال به یک دیتابیس، اطلاعات مربوطه را ذخیره و بازیابی کنید. این پروژه به شما کمک می‌کند تا تمام دانشی که در هفته‌های گذشته آموخته‌اید را در کنار هم استفاده کنید و یک برنامه واقعی بسازید.

هفته هفتم تا هشتم: تبدیل به یک متخصص پایتون شوید!

در هفته‌های هفتم و هشتم مراحل یادگیری پایتون، شما می‌توانید به‌عنوان یک متخصص پایتون وارد دنیای پروژه‌های پیچیده‌تر شوید. شاید بهترین آموزش های پایتون در این مرحله را نشود رایگان پیدا کرد. پس پیشنهاد می‌کنیم در دوره‌های حرفه‌ای و با کیفیت شرکت کنید.

در این مرحله، باید با تحلیل داده‌ها (استفاده از کتابخانه‌هایی مانند Pandas)، وب اسکرپینگ، یادگیری ماشین (بااستفاده از کتابخانه‌هایی مانند Scikit-learn) و نوشتن اسکریپت‌های خودکارسازی آشنا شوید.

این مرحله جایی است که شما دانش خود را عمیق‌تر کرده و با چالش‌های واقعی دنیای برنامه‌نویسی روبرو می‌شوید. به‌عنوان مثال، می‌توانید یک سیستم پیشنهاددهی ساده ایجاد کنید یا یک برنامه برای تولید گزارش‌های خودکار بسازید. این پروژه‌ها به شما کمک می‌کنند تا مهارت‌های خود را به‌سطح بعدی ببرید و برای ورود به بازار کار آماده شوید.

برای یادگیری اصولی و سریع این زبان، دوره آموزش زبان برنامه نویسی پایتون رایگان در آکادمی چابک را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

معیارهای انتخاب بهترین دوره آموزش پایتون رایگان

روزهای آخر مراحل یادگیری پایتون: روزهای آماده کردن رزومه!

بعد از گذراندن مراحل یادگیری پایتون، حالا وقت آن رسیده که رزومه خود را آماده کنید. اولین قدم برای ورود به دنیای حرفه‌ای برنامه‌نویسی، ایجاد یک نمونه کار کامل از پروژه‌هایی است که در این مدت ساخته‌اید. این پروژه‌ها نشان‌دهنده مهارت‌های شما هستند، همچنین به کارفرمایان نشان می‌دهند که شما می‌توانید مسائل پیچیده را حل کنید و در پروژه‌های واقعی کار کنید.

همچنین، خود را برای مصاحبه‌های برنامه‌نویسی آماده کنید. سوالات مربوط به پایتون، از مباحث پایه مانند متغیرها و حلقه‌ها گرفته تا مسائل پیچیده‌تر مانند شی‌ءگرایی و مدیریت داده‌ها، همه در مصاحبه‌ها مطرح می‌شوند. به‌همین دلیل، بهتر است که تمرین‌های کافی برای این مباحث انجام دهید و نمونه سوالات مصاحبه را مرور کنید.

سخن پایانی

مراحل یادگیری پایتون شما را قدم‌به‌قدم به موقعیت‌های شغلی رویایی‌تان نزدیک می‌کند! با طی کردن مراحل بالا می‌توانید به یک برنامه‌نویس ماهر تبدیل شوید.

دوره‌ها و انواع سایت برنامه نویسی پایتون وجود دارند که می‌توانید یادگیری را از آنجا شروع کنید، اما با شرکت در دوره‌های ما خیلی سریع و راحت می‌توانید وارد بازار کار شوید!

در صورتی‌که بخواهید وارد دوره‌های آکادمی چابک شوید، باید بدانید که نیاز به هیچ‌گونه پیش نیاز یادگیری پایتون نخواهید داشت! جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

ساخت سیستم عامل با پایتون: راهنمای گام به گام و پروژه‌محور
بخوانید

منابع

freecodecamp.org

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *