مقایسه زبان های برنامه نویسی تحت وب: از PHP تا JavaScript، برای پروژه ها کدام را انتخاب کنیم؟

مقایسه زبان های برنامه نویسی تحت وب: از PHP تا JavaScript، برای پروژه ها کدام را انتخاب کنیم؟

بررسی مسیر یادگیری برنامه نویسی تحت وب
برنامه نویسی طراحی وب

مقایسه زبان های برنامه نویسی تحت وب: از PHP تا JavaScript، برای پروژه ها کدام را انتخاب کنیم؟

لطفا به این مقاله امتیاز بدهید.

یکی از شاخه‌های بسیار محبوب و پرطرفدار برنامه نویسی که شرایط ویژه و استثنایی را جهت کسب درآمد بیشتر فراهم کرده است؛ برنامه نویسی تحت وب می‌باشد. به کمک کدهایی که در این زبان برنامه نویسی می‌نویسید، به راحتی می‌توانید قابلیت‌های سودمندی در اپلیکیشن و وب سایت خود خلق کنید.

chabokacademy
دوره‌های آموزشی آکادمی چابک
با تخفیف‌های ویژه آکادمی چابک، یادگیری را شروع کنید!

مشاهده دوره‌ها

به‌طور کلی زبان‌هایی مانند: HTML و CSS، جاوا اسکریپت، پایتون، روبی، PHP، جاوا، سی‌شارپ، Go و کاتلین به منظور اجرای پروژه‌های مختلف برنامه نویسی تحت وب مورد استفاده قرار می‌گیرند. در سایه تکنولوژی، فریمورک‌ها و ابزارهای موجود در این نوع از برنامه نویسی می‌توانید رویای ایجاد یک سایت و اپلیکیشن کاربر پسند و با امکانات ویژه را به واقعیت تبدیل کنید. مسیر موفقیت و کسب درآمد بیشتر از برنامه نویسی تحت وب آغاز می‌شود.

زبان‌های برنامه نویسی تحت وب

هم اکنون از زبان‌های مختلف جهت برنامه نویسی تحت وب کمک گرفته می‌شود. دغدغه اصلی برنامه نویسان انتخاب زبان مناسب بر اساس نوع پروژه می‌باشد. هر یک از زبان‌های ابزارهای گوناگونی را در برنامه نویس قرار می‌دهند، تا وب سایت و یا اپلیکیشن برای کاربر سودمند باشد. تمامی قابلیت‌های موجود در زبان‌های برنامه نویسی تحت وب به کاربر کمک می‌کند، که صفر تا صد یک پروژه بر اساس یک الگوریتم استاندارد پیش ببرد.
در واقع به کمک یادگیری زبان‌های مختلف قادر خواهید بود، که مهارت‌های خود در زمینه برنامه نویسی را نیز تقویت کنید. شکی نیست، که پس از یادگیری می‌توانید در حوزه برنامه نویسی عملکردی بهتری داشته باشید. از زبان‌های برنامه نویسی تحت وب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زبان CSS و HTML
  • زبان جاوا اسکریپت
  • زبان پایتون
  • زبان روبی
  • زبان PHP
  • زبان جاوا
  • زبان سی شارپ

از زبان‌های برنامه نویسی HTML و CSS به منظور نشانه گذاری و استایل دهی استفاده می‌شود. همچنین به واسطه یادگیری این دو زبان می‌توانید در ماراتن برنامه نویسی تحت وب از رقباء خود سبقت بگیرید.

زبان های برنامه نویسی تحت وب

آموزش برنامه نویسی وب

در حال حاضر روش‌های مختلفی برای یادگیری زبان برنامه نویسی تحت وب وجود دارد. برای موفقیت در این مسیر باید بهترین روش را برای یادگیری انتخاب کنید. ساده‌ترین روش آموزش برنامه نویسی شرکت در دوره‌های آموزشی آنلاین می‌باشد. تحت چنین شرایطی می‌توانید در یک بازه زمانی کوتاه همانند یک برنامه نویس حرفه‌ای پروژه‌های مختلف را به اتمام برسانید. با یک دوره آموزشی استاندارد تارگت موفقیت را به آسانی پشت سر خواهید گذاشت. همچنین پس از اتمام دوره آموزشی می‌توانید به صورت دورکاری پروژه‌های مربوط به برنامه نویسی تحت وب را انجام دهید. آکادمی چابک دوره‌های رسمی و کاملا تخصصی برنامه نویسی تحت وب را برگزار می‌کند.

بعد از یادگیری پایتون چکار کنیم؟
بخوانید

با شرکت در دوره‌های آموزشی این مجموعه می‌توانید فرایند یادگیری را به راحتی پشت سر بگذارید. آکادمی چابک، برندی از جنس اعتبار و اعتماد در حوزه برگزاری دوره‌های آموزشی برنامه نویسی می‌باشد.

مسیر یادگیری برنامه نویسی وب

برای یادگیری دقیق تمامی مباحث مربوط به برنامه نویسی تحت وب، باید یک پلن ایده آل را برای خود در نظر بگیرید. در واقع پس از خرید و شرکت در دوره‌های آنلاین نیازی به خرید کتاب و مطالعه موردی نخواهید داشت. برای آموزش بهتر این زبان مراحل زیر را به ترتیب پشت سر بگذارید.

  • مبانی HTML:

ابتدا باید مبانی و اسناد HTML را یاد بگیرید و تفاوت بین تگ‌های باز بسته و بسته شونده درک کنید.

  • یادگیری CSS در حد مبتدی:

با یادگیری این زبان می‌توانید به بهترین شکل ممکن سبک و سیاق پروژه خود را تغییر دهید. در واقع برای یادگیری دیزاین وب سایت و اپلیکیشن باید زبان CSS را یاد بگیرید.

  • معناشناسی و طرح بندی HTML:

پس از درک معناشناسی و طرح بندی می‌توانید محتوای خود را بلوک بندی کنید. تحت چنین شرایطی مدیریت پروژه راحت‌تر خواهد بود.

  • استایل بندی CSS:

در مرحله بعدی استایل بندی به کمک CSS را یاد خواهید گرفت، که نقش موثری در موفقیت یک پروژه دارد.

  • طراحی پاسخگو یا واکنش گرا:

باید در اجرای یک پروژه به این نکته مهم توجه داشته باشید، تا وب سایت یا اپلیکیشن ایجاد شده مطابق با نیاز کاربر باشد.

  • یادگیری PHP:

در مسیر آموزش برنامه نویسی تحت وب، باید یادگیری PHP را در اولویت نخست خود قرار دهید. یادگیری این زبان برنامه نویسی شی گرا به اجرای بهتر پروژه‌های گوناگون کمک خواهد کرد.

  • اصول وب جاوا اسکریپت:

جاوا اسکریپت پایه برای توسعه وب ضروری می‌باشد. همچنین باید نحوه ساخت پروژه UI را باید یاد بگیرید.

یادگیری برنامه نویسی تحت وب

مقایسه زبان‌های برنامه نویسی تحت وب

پیش از شروع پروسه یادگیری زبان برنامه نویسی تحت وب بهتر است، زبان‌های مختلف را مقایسه کنید. تحت چنین شرایطی بر اساس نوع پروژه از زبان مناسب می‌توانید کمک بگیرید. زبان‌های برنامه نویسی HTML و CSS برای طراحی و ایجاد یک وب سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حالی که زبان جاوا اسکریپت برای ایجاد تعامل و اثرات تعاملی با کاربر مناسب هستند. در صورتی که جاوا زبانی برای توسعه و بهبود امکانات اپلیکیشن‌های اینترنتی می‌باشد. زبان برنامه نویسی پایتون در مقایسه با زبان برنامه نویسی روبی تفاوت بسیار زیادی دارد.

پایتون با ایجاد یک صفحه اینترنتی در قالب کد نویسی کمک می‌کند.‌ در صورتی که به کمک روبی می‌توان صفحه ایجاد شده را توسعه داد. زبان PHP نیز به ایجاد صفحات پویا کمک بسیار زیادی می‌کنند. در واقع به کمک این زبان می‌توانید اپلیکیشن‌های تعاملی ایجاد کنید.

همه چیز در مورد آموزش فرانت‌اند حضوری: ارزش و تأثیر یک روند پرکاربرد
بخوانید

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

برای شروع برنامه نویسی تحت وب و طراحی سایت باید بهترین زبان را انتخاب کنید. تحت چنین شرایطی گام‌های استوارتری در مسیر موفقیت بخواهید داشت. زبان پایه برای طراحی وب سایت پایتون و PHP می‌باشد. در کنار این دو زبان باید HTML, CSS و جاوا اسکریپت را یاد بگیرید.

در واقع برای شروع پرقدرت در این مسیر باید دانش و مهارت کافی از زبان‌های مختلف برنامه نویسی داشته باشید‌.

برنامه نویسی تحت وب از پایه تا پیشرفته

برای شروع پرقدرت در حوزه برنامه نویسی تحت وب، باید در دوره‌های آموزشی مختلف شرکت کنید. تحت چنین شرایطی سرفصل‌ها و مبانی مختلف مربوط به هر زبان را از پایه تا پیشرفته یاد خواهید گرفت. همچنین با دانش کافی وارد دنیای برنامه نویسی خواهید شد. آکادمی چابک برگزار کننده رسمی دوره‌های آموزشی برنامه نویسی تحت وب از پایه تا پیشرفته می‌باشد. این مجموعه آموزشی با هدف افزایش سطح کیفیت آموزش در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت فعالیت خود را آغاز کرد.

برای ورود به این بازار تخصصی و پرسود همین امروز در دوره‌های آموزشی آکادمی چابک شرکت کنید.​

منبع:

www.zend.com

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *