معرفی پایتون به زبان ساده
17 اردیبهشت 1403 1403-06-05 9:54معرفی پایتون به زبان ساده
معرفی پایتون به زبان ساده
تا به حال با خود فکر کردهاید اگر زبان نداشتید یا حرف زدن نمیدانستید، چگونه باید با سایر آدمها ارتباط برقرار میکردید؟ مطمئنا خیلی سخت بود و حتی در مواردی، امکان پذیر نخواهد بود. همانطور که شما برای ارتباط با سایر انسانها نیازمند زبان هستید، کامپیوتر هم نیازمند زبانی است که بتواند با شما در ارتباط باشد.
زبان برنامه نویسی، همان زبانی است که صفر و یکهای خاص را در کنار هم میچیند تا تبدیل به برنامههای مختلفی شود و شما بتوانید از طریق آنها با کامپیوتر خود ارتباط برقرار کنید. یکی از زبانهای معروف برنامه نویسی و طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل، زبان پایتون است. پایتون به زبان ساده و خیلی راحت میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و برنامههای مختلفی با آن نوشته شود.
در صورتیکه دوست دارید دوره آموزش پایتون به زبان ساده را بگذرانید، میتوانید به آکادمی چابک مراجعه کنید. این آکادمی در زمینه برگزاری دورههای تخصصی برای نیروهای فنی در (برنامه نویسی، کسب و کار و …) فعال است و میتوانید دوره آموزش پایتون به زبان ساده را زیر نظر متخصصان حرفهای این آکادمی یاد بگیرید.
پایتون به زبان ساده، زبانی ابتدایی و بسیار پرکاربرد برای برنامه نویسی است که در اینجا مورد بحث و بررسی ما قرار خواهد گرفت. اگر دوست دارید در این مورد بیشتر بدانید، همراه ما باشید.
پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟
پایتون به زبان ساده، یک زبان شی گرا و سطح بالا است که برنامههای تحت وب را تفسیر کرده و قابل نمایش میکند. در واقع میتوان با زبان پایتون، داده و دیتاهای مختلف را در تعامل با یکدیگر قرار داد و برای کاربران قابل نمایش کرد. این زبان در برنامههای تحت وب، توسعه نرم افزارهای مختلف موبایلی، data science و یادگیری ماشین و ماشین لرنینگ (ML) مورد استفاده قرار میگیرد.
این زبان بهطور کامل رایگان است و کاملا بهصورت آزاد و در دسترس است. در سیستم عاملهای مختلف قابلیت اجرا شدن داشته و با انواع مختلف سیستمها یکپارچه میگردد. افرادی که به برنامه نویسی و تولید اپلیکیشن علاقهمند هستند، و بهعبارتی از تازهکاران علم برنامه نویسی محسوب میگردند، از زبان پایتون استفاده میکنند. بسیاری از پیچیدگیهایی که در سایر زبانهای برنامه نویسی وجود دارند، در این زبان سادهتر شده و راحتتر قابل استفاده هستند. سادگی این زبان، تقریبا در حد زبان جاوا است.
از کاربردهای مختلف این زبان برنامه نویسی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- از این زبان برای توسعه انواع برنامهها میتوان استفاده کرد.
- توسعه وب سمت سرور
- کاربرد در جهت توسعه نرم افزار و ریاضیات و محاسبات علمی
- کاربرد در جهت اسکریپت نویسی سیستم
- تجزیه و تحلیل دادهها
- کاربرد در زمینه هوش مصنوعی
- ساخت ابزارها و نرم افزارهای موبایلی مانند بازی و …
ویژگیهای زبان برنامه نویسی پایتون
زبان پایتون، دارای ویژگیهای مختلفی است که در اینجا به چند مورد از آن، اشاره میکنیم تا درک پایتون به زبان ساده برای شما، راحتتر شود:
- سینتکس زبان کاملا بر پایه زبان انگلیسی است و کاربران و برنامه نویسان میتوانند کدهای آنرا به خوبی درک کرده و این زبان را بفهمند.
- امکان نوشتن یک برنامه با تعداد خطوط کد کمتر در این زبان وجود داشته و برنامه نویسان را توانمندتر خواهد کرد.
- این زبان برنامه نویسی، دارای کتابخانه استاندارد و بزرگی از کدهای برنامه نویسی است که امکان استفاده مجدد را دارند.
- این برنامه میتواند بهراحتی با دیگر برنامهها مانند c++ و c و جاوا، در کنار هم مورد استفاده قرار بگیرد.
- پایتون به زبان ساده در همه جای دنیا و در تمام کشورها آموزش داده میشود. لذا بسیاری از برنامه نویسان دنیا با این زبان کار میکنند و اگر در کدنویسی مشکلی وجود داشته باشد، میتوان از جامعه برنامه نویسان پایتون، کمک گرفت.
- پایتون به زبان ساده آموزش داده میشود و یادگیری آن بسیار راحت و در اینترنت، در دسترس است.
آموزش پایتون به زبان ساده
آموزش پایتون به زبان ساده، در اینترنت و سایتهای آموزشی بسیار زیادی وجود دارد. کافیست تا در یکی از این دورهها شرکت کرده و این زبان شیرین برنامه نویسی و طراحی سایت و اپلیکیشن را یاد بگیرید. برای شرکت در یک دوره کامل و تخصصی، ثبت نام در دوره رایگان آموزش زبان برنامه نویسی پایتون از آکادمی چابک را به شما پیشنهاد می کنیم.
آموزش زبان پایتون، وقت زیادی از شما نخواهد گرفت. در واقع بین زبان پایتون و سایر زبانهای برنامه نویسی، تفاوت از زمین تا آسمان است. اگر برای اولین بار است که وارد دنیای برنامه نویسی و آموزش و یادگیری در این زمینه شدهاید، حتما از پایتون شروع کنید. زیرا سرعت عمل شما را بالا خواهد بود. این زبان بسیار راحت است و کار با آن بسیار شیرین و مخاطبپسند است. بسیاری از بازیها، نرم افزارهای موبایلی و برنامههای کاربردی کامپیوتری، با زبان پایتون نوشته شدهاند.
پایتون به زبان ساده و قابل فهمتر از سایر زبانهای برنامه نویسی است. اگر مدتی را بهطور منظم و دقیق برای یادگیری این زبان آموزش ببینید، حتما میتوانید در آن موفق ظاهر شوید.
مدت زمان یادگیری پایتون چقدر است؟
مدت زمان یادگیری پایتون به استاد، نحوه آموزش، خود شخص یادگیرنده و انجام تمرینات مختلف در این زمینه بستگی دارد. بسیاری از افرادی که علاقهمند به یادگیری برنامه نویسی هستند، دوست دارند بدانند بعد از صرف چه مقدار زمان، به حد یک برنامه نویس حرفهای میتوانند از این فن، استفاده کنند.
اگر نگاهی به سایتهای اینترنتی بیندازید یا در گوگل سرچ انجام دهید، تعداد بسیار زیادی سایت میبینید که آموزش پایتون رایگان را ارائه کردهاند. اما نمیتوان بهطور قطع گفت که این آموزشها میتوانند از فرد یادگیرنده، یک برنامه نویس حرفهای بسازند. مطمئنا باید آموزشهای تخصصی هم در این زمینه گذرانده شود.
ایجاد درآمد از طریق یادگیری و آموزش زبان پایتون
اگر پایتون به زبان ساده ولی کاملا حرفهای یاد گرفته شود، مطمئنا میتواند یک منبع درآمد ایجاد کند. برخی از افرادی که پایتون را بهخوبی بلد هستند، به حوزه آموزش در این زمینه وارد شدهاند و کسب درآمد میکنند.
درآمد پایتون در ایران، بسیار خوب است و میتوان در حوزههای مختلفی در این زمینه مشغول شد. برخی از روشهای درآمد از پایتون شامل انواع طراحی سایت، اپلیکیشن، بازی برای کامپیوتر و موبایل است. بازار کار پایتون در ایران بسیار خوب است. بسیاری از آگهیهای استخدامی در زمینه برنامه نویسی، نیازمند افرادی هستند که پایتون را خوب بلد باشند. درآمد فریلنسری پایتون هم بسیار خوب است. شما میتوانید بهراحتی و از داخل منزل، برنامه و اپ طراحی کنید و به فروش برسانید یا در سایتهای برنامه و اپلیکیشن، برای فروش قرار دهید.
و در آخر باید گفت که یادگیری پایتون و استفاده از آن، میتواند آینده شما را چه از لحاظ دانش و اطلاعات و چه از نظر درآمد، تحتتاثیر قرار داده و موقعیتهای خوبی پیش روی شما قرار دهد. اگر تصمیم به یادگیری پایتون به زبان ساده دارید، میتوانید به آکادمی چابک مراجعه کنید.
منابع